Svenska English

Vårruset Östersund

Område: Östersund
Arena/Plats: Östersund
Kategori: Sport
Datum: Måndag 9 jun 2014

Vårruset - löpartävlingen för tjejer går av stapeln 9 juni 2014 i Östersund. Hälsa och glädje, spring, jogga, lunka eller promenera 5 km i din egen takt.

Vårruset är tävlingen som följer våren genom Sverige. 2014 genomförs Vår Ruset för 26:e gången. Premiären sker i Malmö den 5 maj. Finalen i Östersund fem veckor senare; den 9 juni. som är den sista av de 17 städer som Vårruset arrangeras i.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Jun
Måndag 9 jun 2014 19:00 Östersund

Snabbfakta

Arrangör
Trångsvikens IF och Stockholm Marathon AB

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Anmälan öppnar i början av december.
Avstånd: 553 meter
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.
Avstånd: 89 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Avstånd: 508 meter
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Må 9 jun 2014 19:00 - 19:00 @ Östersund
OK

Karta

Kundservice

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!