Storsjöhyttan

Hamnen Östersund (visa karta)
Kategori: Hantverk/Hemslöjd

I Östersunds båthamn ligger Jämtlands första glashytta som drivs av tre kvinnliga glasblåsare.

Kom och känn hettan från ugnarna, följ hur glaset formas och handla förmånligt i vår butik. Här tillverkas konst- och bruksglas, bl a den vackra Jämtlandsservisen. Storsjöhyttan är första företag i Sverige som fått kvalitetsstämpeln ”Economusée”.

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
  • +46 (0)63 13 36 30
Telefon
  • +46 (0)63 13 36 30
E-postadress (Arrangör)
Webbsida
Faciliteter
  • Grupper
Avstånd: 146 meter
Unikt vandrarhem mitt i centrala Östersund. Alla rum har dusch/wc, kabelt TV och kylskåp. Reception och incheckning på Hotell Jämteborg, Storgatan 54.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 477 meter
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen.Vi har egen restaurang med fullständigar rättigheter. Alla dagar i veckan serverar vi kvällens buffé. Sommartid har vi också en uteservering. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den!
Avstånd: 744 meter
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Karta

Stad
  • Badhusparken/Vinterparken 0,2 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Kundservice

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!