Meny

Matvandring på Rönngården

Område: Övriga Jämtland
Arena/Plats: Rönngården
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Söndag 4 aug 2019

Ta på dig vandringsskorna och följ med på en tur i skog och mark runt Rönngården. Här får du smaka på jämtländska delikatesser, höra om bygdens historia samt lära om skogens bär, svamp och örter. Vandringen avslutas med ett härligt fotbad där ni blandar i de örter som passar er. Matvandringen är cirka 3,5 kilometer lång och tar omkring 4,5 timmar.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Aug
Söndag 4 aug 2019 12:00 - 16:00 Rönngården

Snabbfakta

Arrangör
Rönngården / Berit Henriksson

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Pris: 1 200 kronor/person. Barn halva priset upp till 15 år.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 18 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 17,8 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 16,9 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!