Meny

Julkonsert - Christmas Night

Område: Östersund
Arena/Plats: Sporthallen
Kategori: Musik, Show
Datum: Lördag 23 nov 2019

Nu är det jul igen! Vinterns mest stämningsfulla julkonsert är tillbaka, mer välkomnande och bättre än någonsin. I årets uppställning ser vi återigen Tommy Nilsson och Elisa Lindström, den här gången i sällskap med stjärnskottet Wiktioria och melodifestivalvinnaren John Lundvik.

Som vanligt kan ni räkna med både finstämda julklassiker och nya favoriter, allt paketerat i en lyxig atmosfär och med en stor ensemble. Det bjuds på vackra toner, tindrande stjärnor och skratt. Helt enkelt allt som behövs en vinterkväll i december.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Nov
Lördag 23 nov 2019 19:00 - 21:30 Sporthallen

Snabbfakta

Arrangör
Sangré Event

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter ticketmaster.se Handikapplats bokas genom Ticketmaster Callcenter på tel. 077-170 70 70 Pris: 550-695 kr Showens längd är 2 timmar och 30 min ink paus. Biljettsläpp 19 mars kl 10.00
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 359 meter
Perfekt läge i hjärtat av Östersund. Varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 344 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 159 meter
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

I närheten av

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!