Meny

Matvandring Rönngården

Arena/Plats: Rönngården
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Lördag 29 jun 2019

Ta på dig vandringsskorna och följ med på en tur i skog och mark runt Rönngården. Här får du smaka på jämtländska delikatesser, höra om bygdens historia samt lära om skogens bär, svamp och örter. Vandringen avslutas med ett härligt fotbad där ni blandar i de örter som passar er. Matvandringen är cirka 3,5 kilometer lång och tar omkring 4 timmar.

Maten är från Jämtländska småskaliga matproducenter och från den vilda naturen. Allt serveras på riktigt porslin på några stationer ute i skogen.

Skulle vädret visa sig vara uselt med spöregn så genomförs inte vandringen annars skall inte vädret hindra oss

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Jun
Lördag 29 jun 2019 12:00 - 16:00 Rönngården

Snabbfakta

Arrangör
Rönngården

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 070-393 00 68
E-postadress (Arrangör)
berit.ronngarden@gmail.com
Webbsida
https://www.yourvismawebsite.com/ronngarden-lits-bole-odling-o-foradling/matvandringar

Prisinformation

Prisinformation
Priset är 1200:-/person. Barn halva priset upp till 15 år Grupper/företag är välkomna att boka egna dagar och tider. Begär offert. Eventet går att utforma på olika sätt och tid. Välkomna att höra av Er!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 16,9 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 18 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 17,8 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!