Meny

Östersunds FK - IFK Norrköping

Område: Östersund
Arena/Plats: Jämtkraft Arena
Kategori: Sport
Datum: Söndag 14 jul 2019

Allsvensk fotboll på hög nivå när ÖFK välkomnar IFK Norrköping till Jämtkraft arena!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Jul
Söndag 14 jul 2019 15:00 - 16:45 Jämtkraft Arena

Snabbfakta

Arrangör
Östersunds FK

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter köper du via www.ostersundsfk.ebiljett.nu ÖFK-butiken Storgatan 26 (vardagar 12.00 – 17.00, lördagar 12.00 – 16.00) AXS, 0771-45 46 00 Förbutiken på ICA Maxi samt förbutiken ICA Kvantum Lillänge Jämtkraft Arena matchdagar (två timmar innan avspark i Allsvenskan)* Vid köp av biljett vid arenan tillkommer 40 kr per biljett (förutom i Falkarnas och i gästande lags sektioner).
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 2 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 2,1 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!