Meny

THE LEGENDS - 60s & 70s Comeback Special

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Musik, Show
Datum: Söndag 27 okt 2019

I höst kommer The Legends med sin nya show till OSD! På denna turné besöks några av Nordens största konserthus inkl. Cirkus, Oslo Konserthus och Helsingfors Konserthus m.fl. Möt några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison och Jerry Lee Lewis i en hyllning du sent kommer att glömma.

Höstens nya show – med fokus på 60 och 70-talet - är en nyskriven föreställning där variationen är stor och överraskningarna många. Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst - En show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Okt
Söndag 27 okt 2019 18:00 - 20:30 Folkets Hus

Snabbfakta

Arrangör
Tourman in Sweden AB

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63-701 17 00
Webbsida
https://www.nortic.se/dagny/event/21130

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter finns hos Visit Östersund och på nortic.se, se länk ovan. Pris: 450 kr
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!