Meny

Chris Kläfford med band

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Musik
Datum: Lördag 26 okt 2019

Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag".

Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten. Sommaren 2019 kommer Chris Kläfford följa med på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Okt
Lördag 26 okt 2019 18:00 - 23:00 Folkets Hus

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63 701 17 00
Webbsida
https://www.ticketmaster.se/event/chris-klafford-med-band-biljetter/549671

Prisinformation

Prisinformation
380 kr. Förköp på Visit Östersund och www.ticketmaster.se, länk ovan. Åldersgräns 18 år. Yngre ok i målsmans sällskap Insläppstid: 18:00 Spelängd: 5h (18:00-23:00) Rullstol är inkl 1 ledsagare
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!