Meny

Östersundsfesten 2019

Område: Östersund
Arena/Plats: Badhusparken
Kategori: Evenemang
Datum: Lördag 7 sep 2019

Östersunds kommun vill hälsa dig varmt välkommen till ett glatt och kärleksfullt kalas som går av stapeln i Badhusparken och Surfbukten lördagen den 7 september.

Vi hyllar dig som är ny invånare, du som bor här och vårt Östersund. Vi lovar att det kommer att bli en skön dag fylld med roliga aktiviteter, inspiration och festligheter för stora och små. Festen handlar om vår kärlek till dig som är ny i stan oavsett om du är ny student på Mittuniversitet, nyanländ från ett annat land eller om du flyttat hit för familjen, kärleken, arbetets eller fjällens skull. Vi vill att du ska veta att du är varmt välkommen. Östersundsfesten är också en dag då vill lyfta kärleken till vår plats, det Östersund vi lever, verkar och bor på. Kontrasten mellan stad och fjäll, eldsjälarna, initiativen, kulturen, företagen, forskningen och idrotten. Det som är Östersund.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
7 Sep
Lördag 7 sep 2019 12:00 - 16:00 Badhusparken

Snabbfakta

Arrangör
Östersunds kommun

Kontaktinformation

Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 307 meter
Perfekt läge i hjärtat av Östersund. Varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 359 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 378 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Paketerbjudanden på webben.

I närheten av

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!