Meny

Stuck On - Willie Watson

Område: Östersund
Arena/Plats: Jazzköket
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 14 nov 2019

I nästan tjugo år har Willie Watson skapat modern folk-musik rotad i gamla traditioner. Han är en folksångare i den klassiska skolan; en sångare, berättare och resenär med en katalog av sånger som brygger dåtid med nutid.

Willie Watson är en utmärkt multi-instrumentalist (gitarr, banjo, munspel), med ett brett sångregister och begåvad med ett snabb-rörligt folk-vibrato.

På senaste albumet ‘Folksinger, Vol. 2’ (2017) agerar han modern tolkare av gamla traditionella sånger och för vidare sina egna versioner av musik som kom långt innan honom. Sydstats-gospel. Järnvägssånger. Delta blues. Irländska fiddle-melodier

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Nov
Torsdag 14 nov 2019 21:00 - 23:30 Jazzköket

Snabbfakta

Arrangör
Stuck on - live & Sensus

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter: www.billetto.se
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 224 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 170 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 109 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!

I närheten av

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!