Meny

Melodikrysset på Norra Station!

Område: Östersund
Arena/Plats: Norra Station
Kategori: Evenemang

Nu kör v igång Melodikrysset på Norra Station. Lördagar 09.00 - 11.00. Bokas via FB-eventet "Melodikrysset på Norra Station" Max tre personer per bord (läggs ut söndagar kl 18.00)

Det finns 12 stycken bord och det är först till kvarn. Boka genom att skicka meddelande i tråden och vi tilldelar dig/er ett bordsnummer.

Du som löser Melodikrysset har chansen att vinna en kaffekurs med chokladprovning för 2 personer. En perfekt start på lördagen tycker vi :)

Erbjudande!
Oviken yoghurt med bär (Müsli/Granola)
Fralla med Svartbränna från Oviken
1 glas Stressade Stinsen med Rabarber
Lokalrostat kaffe eller Sir William te
125 Kr

I mer än 50 år har Sveriges Radios lyssnare kunnat lösa Melodikrysset - ett musikaliskt korsord vid sina radioapparater. Det började som sommarunderhållning i radio 1965 och slog så bra att det efter knappt ett år blev ett åretruntprogram.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Aug
Lördag 24 aug 2019 09:00 - 11:00 Norra Station
31 Aug
Lördag 31 aug 2019 09:00 - 11:00 Norra Station

Snabbfakta

Arrangör
Norra station

Kontaktinformation

Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 193 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 132 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Paketerbjudanden på webben.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 201 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!