Meny

Hemma hos dig med Carl-Olof

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Övriga evenemang, Dans, Teater/Fars/Musikal
Datum: Måndag 30 sep 2019

Dans Performance Gränsöverskridande

Succén är tillbaka - koreograf Carl Olof Berg redo för nya hemlån!

Efter att ha uppträtt i över 200 villor, studentrum och lägenheter runt om i Sverige och nominerats till Svenska teaterkritikers danspris 2018, är koreografen Carl Olof Berg nu redo för nya hemlån. Mot en kopp kaffe och ett vänligt bemötande, får du ta del av en professionell föreställning i hemmets trygga vrå.

Hemlåneprojektet består av två olika delar: Hemlån och offentlig föreställning

HEMLÅN
Enmansföreställningar som man kan låna hem. Det finns tre olika föreställningar på ca 30 minuter att välja mellan: guidad visning, popquiz eller prinsessgympa. Beskrivning av de olika hemlåneföreställningarna finns längre ner i texten.

Carl Olof är på respektive ort i fem dagar, måndag-fredag. Han kan göra två hemlån per dag i regel tisdag till fredag (Det kan se annorlunda ut på de orter som har sin offentliga föreställningen på en tisdag, läs mer på respektive orts information i turnéplanen).

Obs! Starttider för hemlånet kommer du överens om med Carl Olof.

Så här går ett hemlån till (pdf)

OFFENTLIG FÖRESTÄLLNING
En offentlig föreställning av Spänsta med Birgitta som visas på respektive ort måndag eller tisdag kväll.

Om Hemma hos dig med Carl Olof
Hemma hos dig med Carl Olof är gemytlig scenkonst för soffpotatisar, festfixare, kulturnördar och folk i största allmänhet.

Hemlåneprojektet började för Carl Olof Berg som en nödvändig omstart i hans konstnärskap. En chans att använda all sin erfarenhet av musik, dans och teater från de stora scenerna i en närmare form av berättande. Roligt, förtroligt, på riktigt. Och alla fina möten har gett mersmak.

”Min plan är att fortsätta med det här i flera år och göra minst 500 hemlån innan jag slutar, kanske ännu fler. Det känns som att jag precis bara har börjat!”

Så, dags att bryta teveserieknarkandet eller bjuda dina vänner på en minnesvärd kväll? Tveka inte. Boka ditt hemlån via 0769-45 44 44. Behöver du i stället komma hemifrån, kan du besöka Carl Olof Bergs offentli

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Sep
Måndag 30 sep 2019 19:00 - 20:30 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Scenkonst Östersund

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Om biljetter Biljettinfo: Pris Vuxen 100:- sek. Studerande 90:- sek. Du kan boka dina teaterbiljetter till höstsäsongen hos Scenkonst Östersund fr.o.m. 5 augusti 2019. Du är välkommen att ringa, maila eller besöka oss. Tel: 063-10 28 40. Mail: 063.102840@telia.com. Fr.o.m. 5 september 2019 släpps kvarvarande biljetter på vår hemsida: https://www.riksteatern.se/ostersund
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Perfekt läge i hjärtat av Östersund. Varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!