Meny

Tillbaka innan midnatt

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Teater/Fars/Musikal
Datum: Onsdag 6 nov 2019

Tillbaka innan midnatt (I'll be back before midnight) är en kanadensisk succéthriller/rysare som har spelats över hela världen och får nu Sverigepremiär i en samproduktion mellan Västerbottensteatern och Profilteatern.

Vi följer det unga paret Gert och Jill som flyttar från stan till en gård på landet för att få tid för sig själva och för varandra.

Vistelsen på gården som skulle erbjuda stillsam återhämtning, utvecklas till psykologisk manipulation och verklig fara. Vilka mörka krafter ligger bakom de allt mer skrämmande scener som utspelar sig i det ödsliga huset - och hur ska de stoppas? Det blir in i det sista en kamp på liv och död. Pjäsen tar ett fast grepp om publiken med ett oväntat händelseförlopp och överraskande effekter. Du kommer att sitta som på nålar...

I föreställningen kommer effektrök att användas så brandlarmet i lokalen måste kunna stängas av 1 timme före, under föreställningen samt 1 timme efter. Där brandmyndigheten så kräver ska arrangören tillhandahålla brandvakt.

Medverkande
Lina Hognert
Julia Jonsson
Sonja Lindblom
Adam Stålhammar
Konstnärligt team
Manus: Peter Colley
Svensk översättning: Tora von Platen
Bearbetning och regi: Jan Karlsson
Scenografi och kostym: Ulla Karlsson
Mask och peruk: Helena Andersson
Musik och ljuddesign: Jonas och Markus Holmberg
Ljusdesign: Maria Roos Palmklint
Producent
En produktion av Västerbottensteatern och Profilteatern

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Nov
Onsdag 6 nov 2019 19:00 - 21:40 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Scenkonst Östersund

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljettinfo: Pris Vuxen 200:- sek. Studerande 90:- sek. Du kan boka dina teaterbiljetter till höstsäsongen hos Scenkonst Östersund fr.o.m. 5 augusti 2019. Du är välkommen att ringa, maila eller besöka oss. Tel: 063-10 28 40. Mail: 063.102840@telia.com. Fr.o.m. 5 september 2019 släpps kvarvarande biljetter på vår hemsida: https://www.riksteatern.se/ostersund
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Perfekt läge i hjärtat av Östersund. Varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!