Meny

Stuck On - Joshua Ray Walker

Område: Östersund
Arena/Plats: Captain Cook
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 10 okt 2019

Joshua Ray Walker är en country/songwriter i 20-årsåldern fostrad i Östra Dallas som lovordats över hela kontinenten. Uppväxt på ett musikaliskt arv som egentligen inte hör hemma i hans ålderskategori sätter han ny fräschör på en genre som funnits länge, melodier att dö för och texter som man får hoppas bygger på saker han sett och inte hunnit levt ännu..

Vi snackar melodisk, karaktärsdriven country i Townes-skolan. Vill du uppleva ” old school ” i ny anda är det här din kväll.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Okt
Torsdag 10 okt 2019 20:00 - 23:00 Captain Cook

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Ordinarie 150 kr, student 100 kr. Förköp på www.billetto.se
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 200 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 139 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Paketerbjudanden på webben.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 193 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!