Meny

Dansweekend - Lasse Stefanz

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Dans
Datum: Fredag 1 nov 2019

Dansweekend på Folkets Hus Östersund!
Fredag 1 november välkomnas Lasse Stefanz orkester till Folkets Hus. Lördag 2 november välkomnas Larz-Kristerz.

Lasse-Stefanz - Bandet som knappast behöver närmare presentation! Nordens största dansband med otroliga meriter så som miljontals sålda skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och flera dokumentärer har gjorts. Trevlig danskväll!

Köket erbjuder 2-rätters dansmeny:

Förrätt: Betcarpaccio med friterad chevré, serveras med champagne & valnötsvinegrette

Varmrätt: Ryggbiff serveras med kantarellsmör, potatisgratäng med västerbottensost, säsongens primörer och rödvinssås. Kaffe ingår 395kr inkl. moms.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Nov
Fredag 1 nov 2019 21:00 Folkets Hus

Snabbfakta

Arrangör
Folkets Hus Östersund

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter finns på tickster.com, biljett fredag: 250 kr, biljett lördag: 220 kr, Tvårätters dansmeny 395 kr Bordsbokning och information: 063-664 94 01 eller bokning@fhosd.se
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

I närheten av

Badplats
  • Storsjöbadet,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!