Meny

Dansweekend - Larz-Kristerz

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Dans
Datum: Lördag 2 nov 2019

Dansweekend på Folkets Hus Östersund!
Lördag 2 november välkomnas Larz-Kristerz till Folkets Hus
Fredagen välkomnas Lasse-Stefanz

Efter att ha vunnit dansbandskampen 2008 blev suget efter ett ”Larz-Kristerz” större än de kunnat ana och nu turnerar de över hela Sverige och har släppt sju skivor.

Köket erbjuder 2-rätters dansmeny: Förrätt: Betcarpaccio med friterad chevré, serveras med champagne & valnötsvinegrette
Varmrätt: Ryggbiff serveras med kantarellsmör, potatisgratäng med västerbottensost, säsongens primörer och rödvinssås. Kaffe ingår 395kr inkl. moms.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Nov
Lördag 2 nov 2019 21:00 Folkets Hus

Snabbfakta

Arrangör
Folkets Hus Östersund

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter finns på tickster.com, biljett fredag: 250 kr, biljett lördag: 220 kr, Tvårätters dansmeny: 395 kr Bordsbokning och information: 063-664 94 01 eller bokning@fhosd.se
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!