Meny

Dansyran - Blender och Mickeys

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Dans
Datum: Lördag 5 okt 2019

Blender
Blender jobbar hela tiden med att förstärka samspelet med publiken och förmedla positiv energi. Bandet är starkt engagerade i arbetet för återväxten av ny danspublik, men givetvis även i att behålla alla som redan är ute och dansar till bandet idag. Varumärket Blender präglas av en modern, glad och mycket dansant repertoar och en scenisk framtoning som andas glädje och positivism. Bland arrangörer och publik hör Blender till de mest efterfrågade banden i Sverige. Framtiden ser mycket ljus ut !
Blender utgår från Vadstena och består av: Lasse Lundberg, trummor, sång - Maria Persson, sång – Erik Enstad gitarr & sång - Robert Norberg, bas – Johannes Winrot, keyboard, sång.

Mickeys
I början fick man kämpa mot Walt Disney Company för rätten till namnet (Musse Pigg heter Mickey Mouse på engelska), men gick segrande ur striden. Bandet har vunnit en dansbandstävling som Svenska musikerförbundet och Café Norrköping anordnade 1995 och deltog i Dansbandskampen 2008.
Har blivit vald till Jämtlands populäraste dansband ett antal gånger genom åren och är ett av två kvarvarande året runt turnérande dansbanden som finns kvar i just Jämtland
Mickeys firar i år 30 år som band och kvar från start finns Mia Sandström-Gabrielsson som en gång i tiden startade bandet ,Övriga medlemmar i bandet är Andreas “Klarre”Klar som i år varit med i 20 år samt Jan”Banan”Simonsson även han 20 år ,Yngst i bandet som varit med i 11 år men är äldst(på pappret)är Peter Starkman som även fanns med i Mickeys redan på 90 talet under 4 år men gjorde comeback för 7 år sedan.
En kväll med Mickeys är inte bara en fröjd för örat utan även för ögat med en visuell scenshow utöver det vanliga med ett starkt scenspråk och egen designade scenkläder då främst av Mia , Musik stilen är fräsch med starka inslag av 80 tals pop ,rock,sköna smäktande ballader och de senaste hitsen men även en och annan gammal goding samt starka egna låtar.
Kort och gott en kväll med Mickeys är nåt alla bör uppleva !

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Okt
Lördag 5 okt 2019 20:00 - 01:00 Folkets Hus

Snabbfakta

Arrangör
Folkets Hus

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63-664 95 00
E-postadress (Arrangör)
info@fhosd.se
Webbsida
https://www.fhosd.se/evenemang/evenemangslista

Prisinformation

Prisinformation
Boka vår 2-rätters dansmeny på tel 063–664 94 01 Endagsbiljett 270:- Tvådagarsbiljett 480:- (Garderobsavgift ingår i priset)
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!