Meny

SIROCCO

Område: Visit Östersund
Arena/Plats: Gamla Tingshuset
Kategori: Evenemang, Musik
Datum: Fredag 20 sep 2019

Sirocco är fyra enastående musiker som framför längtansfulla sånger på språken latino, jiddisch, hebreiska och arabiska.

Sofia Berg-Böhm - vocals; Patrik Bonnet - guitar, oud; Hanna Stenlund-Monthan - cello; Fredrik Gille - slagverk

Bandet tar publiken med på en världsomspännande resa. Med hjärtat i Spanien görs nedslag på Sydamerikas slätter, i den judiska musikkulturen i New York, i Mellanöstern, samt i den judiska och arabiska sångskatten från det medeltida Andalusien. De musikaliska influenserna kommer bland annat från sydamerikansk folkmusik och flamenco.
Djupt känslosamt, vackert, vemodigt och livsbejakande är ord som beskrivit Sirocco och som gett gruppen ett namn inom den svenska folk- och världsmusikscenen. Gruppen har gett ut ett album ”Amirim” som släpptes 2014.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Sep
Fredag 20 sep 2019 19:30 - 22:00 Gamla Tingshuset

Snabbfakta

Arrangör
Konserten arrangeras av Klubb SAM i samarbete med Estrad Norr, Kulturrådet, Östersunds kommun, Studieförbundet Vuxenskolan, TeloGott och Frejas bakeri.

Prisinformation

Prisinformation
Förköp via Tickster och Visit Östersund: 180 kr / 120 kr (medlem i klubb SAM) Biljetter säljs även i dörren till samma priser.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 195 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 248 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 177 meter
Perfekt läge i hjärtat av Östersund. Varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!