Meny

Jazz i Jemtland - Rigmor Gustafsson kvartett

Område: Östersund
Kategori: Musik
Datum: Tisdag 8 okt 2019

Ett av Sveriges absolut största jazznamn, Rigmor Gustafsson är sångerskan som tog steget från Värmlands skogar till New Yorks asfaltshetta för att sedan slå ned bopålarna i Stockholm och ta sig an Europa. Rigmor behöver knappast någon närmare presentation.

Hon är "leading lady" av svensk jazz, har hela världen som arbetsfält, är unik på så sätt att fyra av hennes senaste album sålt guld. Har förstås mottagit en mängd priser/utmärkelser genom åren och i november 2013 tilldelades hon det mest prestigefyllda svenska priset av alla, Kungliga Musikaliska Akademins jazzpris.
Hos oss i januari 2015 med storbandet HCJO inför fullsatt hus och i februari 2017 med en välbesökt och mycket uppskattad konsert med sättningen enl. ovan.
Nu välkomnar vi henne igen med sin högklassiga, kompetenta, samspelta trio på turné i mellannorrland och till Jazz i Jemtland i Östersund. Jazzbuffé från kl 18.00 Förband från Birka 18.30

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Okt
Tisdag 8 okt 2019 19:30 - 22:00 Best Western Gamla Teatern

Snabbfakta

Arrangör
Jazz i Jemtland

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 637011700
Webbsida
http://www.jazzijemtland.se

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Entré 250:- Medlemmar 200:- Studerande/ungdom 100:-
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 325 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 272 meter
Centralt med stor fri parkering. Nära butiker/restauranger, ändå lugnt beläget. Lobbybar och uteservering. Frukostbuffée, wifi, bastu, biljard.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 249 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.

I närheten av

Busstation
  • Busstation,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!