Meny

Lakritsprovning

Område: Östersund
Arena/Plats: Norra Station
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Torsdag 17 okt 2019

Vad är lakrits? Vad smakar lakrits? Vilka smaker är goda ihop med lakrits?

Följ med på en resa i lakritsvärlden med Lotta Raab från Desserter utan gränser och upptäck smaken lakrits. Prova äkta rålakrits och lakritskonfekt medan Lotta berättar om råvaran, hur den framställs och hur lakrits kan användas i desserter och mat. Samtidigt får ni lära er konsten att smaka och upptäcka de bästa kombinationerna med lakrits …

Utöver de rena lakritsproverna blir det en dessert, ett bakverk, ost och dryck. Allt är gjort av Lotta efter egna recept där smaken lakrits lyfts fram på olika sätt. Det bjuds med andra ord på många söta smakupplevelser som inspirerar till eget dessertskapande. Provningen varvas med kunskap och kuriosa om det svarta guldet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Okt
Torsdag 17 okt 2019 16:30 - 18:00 Norra Station

Snabbfakta

Arrangör
Norra Station Café och TeloGott

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
PRIS: 399kr, Max 20 personer. Boka nu: event@norra-station.nu
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 132 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 193 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 201 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!