Meny

Local is the new black - en gemensam satsning på lokal handel över hela landet

Område: Visit Östersund
Arena/Plats: Östersund
Kategori: Evenemang, Övriga evenemang
Datum: Fredag 29 nov 2019

I och med black friday i år fokuserar vi på den lokala handeln i kombination med erbjudanden och aktiviteter. Var med och stötta din lokala butik!

Local is the new black lanseras inför Black Friday, 29 november, och manifesteras genom en väggmålning i Östersund och i Helsingborg. Sedan är tanken att konceptet ska leva vidare under hela året för att lyfta lokala butiker i stadskärnan.

I Östersund samordnas aktiviteterna av Destination Östersund och allmänheten kommer att kunna ta del av en rad erbjudanden och aktiviteter via appen CityPlay.

Black Friday står för dörren och konkurrensen om kunderna är stenhård. De senaste åren har diskussionen kring hållbar handel, lokala butiker och pressade marginaler intensifierats. Därför går nu Östersund tillsammans med 19 andra stadskärnor samman i en kampanj för att lyfta sina lokala butiker och premiera kunderna i stadskärnor runt om i landet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Nov
Fredag 29 nov 2019 10:00 - 19:00 Östersund

Kontaktinformation

Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 177 meter
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 125 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 89 meter
Perfekt läge i hjärtat av Östersund. Varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus.

I närheten av

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails