Meny

Workshop med konstnären Oliver Llobet - Jamtli

Område: Östersund
Arena/Plats: Nationalmuseum Jamtli
Kategori: Övriga evenemang
Datum: Lördag 21 mar 2020

Skapa ny design av kasserade objekt. Inspirations-workshop för vuxna med konstnären
Oliver Llobet. Oliver Llobet har varit aktiv konstnär under nio år, han är autodidakt och har utvecklat sin konst genom att experimentera. Han har ställt ut på DrapArt i Barcelona, den största
utställningen i Katalonien för återbrukad konst, samt på gallerier i Österrike. Senast ställde han ut på Hackås Maskin och Kultur och på Designcentrum i Östersund.

Oliver Llobet kommer från Katalonien i Spanien och är nu verksam i Hällne, Oviken. Han använder gamla verktyg, delar av jordbruksmaskiner samt bruksföremål för att skapa sina konstverk i form av lampor och skulpturer. I sitt skapande lägger Oliver stor vikt vid att berätta det återbrukade föremålets historia samtidigt som det ska leva vidare i en ny funktion.
Fokus i workshopen ligger på att tänka i nya banor och att handfast utforska ideer kring funktionella designprodukter. Oliver coachar omväxlande genom praktiska övningar, skissmoment och samtal.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Mar
Lördag 21 mar 2020 11:00 - 17:00 Nationalmuseum Jamtli

Snabbfakta

Arrangör
Jamtli i samarbete med Svensk Form Jämtland, med stöd från Designcentrum J/H.

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Avgift: 500 kr (max antal deltagare 15 personer). Föranmälan:bokningen@jamtli.com eller 063-150100(må–fre), 063-150110 (lö–sö).
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 916 meter
Perfekt läge i hjärtat av Östersund. Varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 1,2 km
Bästa och centralaste läget på gågatan. Kontinental frukost förstärkt med lokala och skandinaviska inslag. Idrottspriser, ring eller maila oss!
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 1,1 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Charmigt och personligt i hjärtat av stan. Frukost med jämtländskt mathantverk. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

I närheten av


Kundservice

  • Visit Östersund:+46 63-701 17 00
  • Ordinarie öppettider mån - fre 10-15, telefontid 10-16 Dag före helgdag stänger vi kl 15.00. Julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt.
  • Skicka e-post
  • Bokningsvillkor
  • Avbokning

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails