In English »

Samuel Ljungblahd - INSTÄLLT

Område: Östersund
Arena/Plats: Gamla Teatern
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 1 okt 2020

INSTÄLLT - Samuel Ljungblahd, Skandinaviens största gospelartist! (tidigare framflyttad till 1 oktober 2020).

Samuel Ljungblahd har hyllats som Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Ljungblahd har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Stockholm för några år sedan.

"Det nya albumet tänker jag kan beskrivas som gospel 2.0. Jag har valt att behålla textinnehållet, de starka och lätta melodierna från gospeln men adderat en dimension influerad av r’n’b, hip hop och soul. För att knyta samman den nya musikaliska riktningen kommer sången på skivan vara navet som håller allting samman. Samarbetet med Charlin, min vokalproducent från USA, medför ett modernt sound till just sången, och jag tror att mötet mellan gospel- och popvärlden kommer bli oerhört lyckat både för mig personligen, men framförallt för min publik. Det ska bli så oerhört roligt att åka ut på vägarna igen i vår och spela de nya låtarna live!”, hälsar Samuel.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Okt
Torsdag 1 okt 2020 19:00 - 21:00 Gamla Teatern

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter finns på nortic.se och hos Visit Östersund 300 kr

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails