In English »

INSTÄLLT - Sissela Kyle

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Show
Datum: Fredag 26 feb 2021

INSTÄLLT
På grund av den rådande pandemin och den osäkerhet den medför, har Stella Event med tunga hjärtan valt att ställa in Sissela Kyles turné i februari. Läget är helt enkelt för osäkert och ovisst för att de ska kunna genomföra turnén på ett bra och säkert sätt.

Alla biljetter kommer att återlösas, så kontakta ert biljettombud så hjälper dom er med det.

Har du köpt dina biljetter online - kontakta tickster. Har du köpt dina biljetter på plats hos Visit Östersund, kontakta Visit Östersund.


FRAMFLYTTAD TILL 26 FEBRUARI 2021. Dina nuvarande biljetter kommer att gälla det nya datumet! //

Tio år efter den stora succén med "Dina dagar är räknade" ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet "Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle. Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna.

Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade", blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige. Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. "Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv. – Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon. ”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson. "Etta på listan!” hade premiär den 3 oktober på Scalateatern i Stockholm och åker våren 2020 ut på stor Sverigeturné.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Feb
Fredag 26 feb 2021 17:00 Storsjöteatern
26 Feb
Fredag 26 feb 2021 19:30 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Stella Event

Kontaktinformation

I närheten av


Kundservice

  • Visit Östersund:+46 63-701 17 00
  • Vi har tillfälligt stängt för besök välkommen att kontakta oss på 
    telefon, chatt, mail mån-tors 10-14

  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt.
  • Skicka e-post
  • Bokningsvillkor
  • Avbokning

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails