In English »

Stuck On - Viktor Olsson

Område: Östersund
Arena/Plats: Captain Cook
Kategori: Musik
Datum: Söndag 1 nov 2020

Vi har glädjen att presentera ännu en fantastisk artist på Stuck Ons scen! Viktor Olsson!
Kritikerfavoriten Viktor Olsson är tillbaka med nya albumet ”Allt jag Ville Säga” som innehåller hyllade singlarna ”Evergreen” som spelas för fullt i P4 och som ingen mindre än Peter Lemarc kallade ”Fantastiskt bra! Storslagen på ett innerligt och förtroligt vis”, duetten ”Saknat Dig Nog” med Maria Andersson från Sahara Hotnights, samt hjärtekrossarballaden ”Elin” som Barometern beskrev såhär: ”Elin är en svensk The River”, en vindlande, vansinnigt vacker historia. Både sett till musik och ord. Texten glider sömlöst mellan svenska och engelska. Viktor Olsson sjunger - som vanligt - bättre än någonsin.

Om Viktor Olsson:
2015 debuterade då 22-åriga Viktor Olsson med albumet ”Stenungsund”. Ett album som hyllades av såväl kritiker som lyssnare, med sina texter om att växa upp i en småstad och längtan efter att både stanna kvar och vilja gå vidare. Albumet spelades in under en sommar på Gotland tillsammans med Peter Morén och Tobias Fröberg. Tv-framträdanden avlöste varandra och Viktor utsågs av Mauro Scocco till årets nykomling på Svenska Musikförläggarnas pris i slutet av 2015Våren 2016 släppte Viktor singeln ”Mil av ljus” som följdes upp av EP:n ”Alla lämnar till slut”. Singeln producerades av Måns Lundberg (Deportees, Håkan Hellström) och spelades in i den legendariska Atlantisstudion i Stockholm.

Samma år åkte Viktor ut på skandinavisk konserthusturné som förband till Anna Ternheim.Hösten 2018 släpptes det självbetitlade albumet "Viktor Olsson”. Barometern kallade albumet för "Årets Bästa Platta på Svenska” och Göteborgs-Posten gav plattan 4 av 5 fyrar och skrev att "Viktor Olsson sjunger bättre än någonsin". Det gav även Viktor Olsson nomineringar till GAFFA-priset samt att han mottog Live at Hearts låtskrivarstipendium.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Nov
Söndag 1 nov 2020 19:00 Captain Cook

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On Live

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
250 kr, förköp på www.billetto.se

I närheten av


Kundservice

  • Visit Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider Mån, tor-fre 10-13
    Telefon, chatt, mail Mån-fre 9.30-15

  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt.
  • Skicka e-post
  • Bokningsvillkor
  • Avbokning

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails