In English »

Akvaponi, hållbar livsmedelsproduktion – Daniel Brännström

Område: Östersund
Arena/Plats: Jamtli
Kategori: Föreläsning, Övriga evenemang
Datum: Söndag 14 nov 2021

Är det här framtidens sätt att producera livsmedel på? Att odla direkt på plats där vi konsumenter finns? Lyssna till berättelsen om hur fisken kom upp på land och odlingssystemet av ”Peckas tomater” blev till en hållbar kretsloppsodling. Kanske samma metod kan rädda dina tomater?

Föreläsningen arrangeras i projektet matkompetenscentrum Jämtland Härjedalen.
Med reservation för ändringar.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Nov
Söndag 14 nov 2021 13:00 Jamtli

Snabbfakta

Arrangör
Jamtli

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Ingår i museets ordinarie entréavgift.

I närheten av


Kundservice

  • Turistcenter Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider: Turistcenter är öppet mån-fre 10-15 

  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt.
  • Skicka e-post
  • Bokningsvillkor
  • Avbokning

Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails