In English »

Stuck On - THE BONNEVILLES

Område: Östersund
Arena/Plats: Captain Cook
Kategori: Mat/dryck, Musik
Datum: Söndag 16 okt 2022

Vi är stolta och glada att välkomna nordirländarna i The Bonnevilles till Stuck On och Östersund. Ett band som skapar uppmärksamhet var än de hamnar på sina turnéer. Kanske det tuffaste bandet från den delen av världen sedan Stiff Little Fingers var verksamma. De använder genrerna Punk och Blues som språngbräda för att skapa en egen stil som rockduo, med gitarr och trummor skapar de en explosiv, mörk, svängig och rå rock som kommer få dig att tappa hakan! Jon Spencer Blues Explosion eller Black Keys kanske är vettiga referenser om vi ska namedroppa något som befinner sig i samma musikaliska sfär.

De har framförallt turnerat i U.K, Irland och USA och vi är sjukt peppade över att vi lyckats boka dem när de nu äntligen gör en sväng i Skandinavien, där vi är ett av tre stopp de gör i Sverige, dagen innan spelar de på Debaser i Sthlm. De har tidigare turnerat med Soledad Brothers, Kid Congo Powers, Bob Log III & T Model Ford för att nämna några.

Ett perfekt sätt att avrunda veckan alltså med lite stökig rock på söndagkvällen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Okt
Söndag 16 okt 2022 19:00 - 22:00 Captain Cook

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On / Sensus ÖSD

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter på www.billetto.se. 250 KR

I närheten av


Turistinformation

  • Turistcenter Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider måndag-fredag 10-15


  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt. 
  • Skicka e-post

Tips & inspiration

Här hittar du tips & inspiration för din vistelse i Östersund. Saknar du någon information - kontakta oss så hjälper vi dig!
Build: 2022-09-29 18:06:35, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails