In English »

ADHD: "Det är inte mig du ska bli arg på - det är min hjärna!"

Område: Östersund
Arena/Plats: Pelarsalen
Kategori: Föreläsning
Datum: Onsdag 19 okt 2022

Välkommen till en fartfylld och lösningsfokuserad föreläsning om ADHD och om hur du kan förhålla dig till de barn och unga med ADHD som du möter i skolan, på fritiden eller i din familj.

Att vara omgivning till ett barn med ADHD innebär att man både påverkas och påverkar. Min föreläsning ger dig som förälder eller lärare tankar kring och stöd i hur man kan förena detta så man skapar bra förhållningssätt i familjen och i skolan.
Att ha barn med ADHD är en utmaning som jag delar med dig. Utifrån egna erfarenheter som förälder och utifrån min egen ADHD-hjärnas tankar ger jag dig i föreläsningen stärkande tips och råd kring hur man kan förhålla sig på ett bra och effektivt sätt i relationen med ditt barn eller din elev.

Föreläsningen vill inspirera dig till att skapa och prova nya strategier kring ditt barn eller din elev, men kommer säkert också att ge dig styrka i att mycket av det du gör faktiskt redan är rätt, eller bara behöver skruvas på lite för att bli ännu mer effektivt.

Jag som håller föreläsningen heter Håkan Ernklev och är mångårig föreläsare inom kommunikation och ADHD, samt förälder och familjehemsförälder till barn med olika NPF-diagnoser. Jag håller grupper för föräldrar som har barn som har svårigheter i sin skolgång eller som skolan av olika orsaker har svårt att ta emot. Jag är också påverkad av en alldeles egen ADHD-hjärna som både hjälper och stjälper - utan urskillning - vilket skapar en del erfarenheter värda att dela med mig av för ökad förståelse för dig kring ditt barn eller din elev.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Okt
Onsdag 19 okt 2022 18:00 - 21:00 Pelarsalen

Snabbfakta

Arrangör
Håkan Ernklev

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter på www.billetto.se. Pris från 150 KR.

I närheten av


Turistinformation

  • Turistcenter Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider måndag-fredag 10-15


  • julafton och nyårsafton, samt röda dagar stängt. 
  • Skicka e-post

Tips & inspiration

Här hittar du tips & inspiration för din vistelse i Östersund. Saknar du någon information - kontakta oss så hjälper vi dig!
Build: 2022-09-29 18:06:35, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails