In English »

Stuck On - Svart katt

Område: Östersund
Arena/Plats: Captain Cook
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 23 mar 2023

Svart katt är punkbandet som inte riktigt identifierar sig med punkscenen. Trots det har få svenska band blivit så respekterade för sin ärlighet, uppriktighet och råhet. Allt som definierar punken. Svart katt är lika hemma på scenen på ett klassiskt punkhak som på Debaser, i Tyskland som i Sverige, och deras tidigare skivor finns utgivna på kassett i Malaysia och Frankrike. Lokal Support : LUMO.

För första gången har bandet själva spelat in och producerat. Det var inte planerat, men de hade känt att de ville göra något annorlunda mot tidigare. När de började göra demos i replokalen insåg de att det som behövdes var att bara fortsätta så, själva. Tidigare inspelningar har gått fort, som det oftast måste göra när man har begränsad tid i en hyrd studio. Men den här gången har Svart katt kunnat göra precis de val som krävts, alla låtar har kunnat bli ordentligt genomarbetade nu när de har haft, som det kändes, oändliga möjligheter.

Det är trummisen Micke som har skött både inspelning och mix. Fokus har legat på att låta lika fett som de gör när de spelar live. Samtidigt innehåller skivan mer synthar och har ett lite hårdare och kallare sound.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Mar
Torsdag 23 mar 2023 19:00 Captain Cook

Snabbfakta

Arrangör
Stuck On Live

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
250 kr +serviceavgift. Förköp: www.billetto.se

I närheten av


Turistinformation

  • Turistcenter Östersund:+46 63-701 17 00
  • Öppettider måndag-fredag 10-15


  • julafton, nyårsafton, trettondagsafton och midsommar, samt röda dagar stängt. 
  • Skicka e-post

Tips & inspiration

Här hittar du tips & inspiration för din vistelse i Östersund. Saknar du någon information - kontakta oss så hjälper vi dig!
Build: 2023-01-20 16:01:59, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4063.cbischannel-135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails