Meny

Dansyran - Jannez och Perikles

Område: Östersund
Arena/Plats: Folkets Hus
Kategori: Dans
Datum: Fredag 4 okt 2019

Jannez
Nu kommer Jannez nya CD som de är mäkta stolta över. 2009 har börjat fantastiskt för dem. Inte minst tack vare framgångarna i Dansbandskampen där de fick titeln som "Tittarnas Joker" och en tredjeplacering! Det har gett dem en oerhörd respons både i och utanför Sverige.
Vi hoppas glädjen de känner genomsyrar denna danskväll och att de kan förmedla, åtminstone lite av det till Er.

Perikles
Det som en gång 1974 började som en fritidsaktivitet efter skolan har genom åren kommit att forma det Perikles som fortfarande turnérar land och rike runt som band! Medlemmar har kommit och gått genom åren men Anders, Wellbo och Pex har bestått! Namnet tog man efter den danske "öl-gubben Perikles" i förhoppningen om att få lite "gratis reklam" och åka lite "snålskjuts" på Tuborgreklamen. 1982 kom det stora genombrottet med låten "Var ska vi sova inatt", ett varumärke som ibland är större än själva bandnamnet och en låt som än idag får fart på gammal som ung! 1994 medverkade man även i Melodifestivalen med låten "Vill du resa till månen med mig", där man slutade på en 6:e plats.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Okt
Fredag 4 okt 2019 20:00 - 01:00 Folkets Hus

Snabbfakta

Arrangör
Folkets Hus

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63-664 95 00
E-postadress (Arrangör)
info@fhosd.se
Webbsida
https://www.fhosd.se/evenemang/evenemangslista

Prisinformation

Prisinformation
Boka vår 2-rätters dansmeny på tel 063–664 94 01 Endagsbiljett 270:- Tvådagarsbiljett 480:- (Garderobsavgift ingår i priset)
Hotell

Sure Hotel by Best Western Älgen

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till Sure Hotel by Best Western Älgen. Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2,3 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Välkommen till ett prisvärt och familjärt hotell, 2km från Ösd centrum. Som gäst hos oss kan man njuta en stund i vår relax med bubbelpool och bastu. Man kan också nyttja vårt lilla gym. Närhet till naturen, samt skid- och motionsspår alldeles i runt knuten. Vi har stor gratisparkering och gratis WiFi för våra gäster.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!