Östersunds Skidstadion

Ösk-Vägen, 831 43 Östersund

Vackert beläget över Storsjön ligger Östersunds skidstadion; en tävlingsarena inom vintersporter av högsta internationella klass. Läget är unikt med bara 15 minuters promenad till centrum och 15 minuters bilfärd till flygplatsen.

Skidstadion har en skidskyttearena och belysning som möjliggör TV-sända kvällstävlingar samt en permanent läktare för 6 000 åskådare. Från skidstadion utgår motionsspår, elljusspår och tävlinggsspår. Parkeringsplatser och vallabod för allmänheten finns i anslutning till skidstadion. Efter motionsturen kan du duscha och bada bastu gratis i Utsikten som ligger i östra delen av skidstadion bredvid Arctura.
Motionsspåren och tävlingsspåren startar och slutar inne på skidstadion vid spårtavlan. Skidspåren är sammanlänkade med Spikbodarna-Odensala-Torvalla.

Kontaktinformation

Öppettider
Utsikten omklädningsrum mån-tor 10.00-21.30, fre 10.00-20.00, lör-sön 10.00-16.30. Dörrarna stänges 30 min. före stängningsdax. Belysning i eljusspåren tända från skymning till kl 22.00.

Evenemang på denna arena

Östersund
26 Aug 2017
Arena/Plats: Östersunds Skidstadion Kategori: Motor, Sport
Tid: Heldagsevenemang
Sommaren 2017 asfalterar vi Östersunds skidstadion och flyttar in motorsporten till Östersunds hjärta! Gymkhana Drift är en helt unik tävling inom bilsporten drifting som genomförs kvällstid och med hjälp av det tyngsta artilleriet inom ljud, ljus...
Gymkhana Drift 2017

Östersund
26 Nov 2017 - 3 Dec 2017
Arena/Plats: Östersunds Skidstadion Kategori: Sport
Tid: Heldagsevenemang
Östersund står som värd för ännu en världscuppremiär i skidskytte. Kom och se eliten tävla och upplev stämningen på arenan bland flaggor och folkvimmel!
Premiär Världscupen Skidskytte 2017

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!