Meny

Storsjöbadet

Krondikesvägen 95 A, 831 46 Östersund

Östersunds äventyrsbad med massor av möjligheter till äventyr, relax och träning. Här finns tre vattenrutschbanor, en vattenpist och ett äventyrsbad för de små och en stor härlig relaxavdelning.

Här finns även en äventyrsbassäng med bl.a trampolin, grotta och en ström. Simmar gör du i vår 25 meters bassäng. Vi har även en stor bassäng utomhus som är öppen sommartid. Dessutom ett stort café med fräscht utbud och ett elektroniskt entrésystem. Fri parkering för alla våra gäster!

Unna dig en dag själv, ta med din familj eller varför inte boka badet för en helkväll med kompisarna, kunderna eller arbetslaget.

Kontaktinformation

Evenemang på denna arena

Östersund
29 Sep 2017
Arena/Plats: Storsjöbadet Kategori: Övriga evenemang
Tid: 10:00
Mellan 11.00 och 17.00 kör vi aufguss varje halvtimme. Värme, kyla peeling och inpackning är några av upplevelserna i bastun denna dag. Ladda med att dricka mycket vatten för denna upplevelseresa!
Aufgussmarathon på relaxen

Visit Östersund
1 Okt 2017 - 10 Dec 2017
Arena/Plats: Storsjöbadet Kategori: Övriga evenemang
Tid: 10:00
Ta med era barn och ungdomar till relaxen för en härlig stund tillsammans, med aufguss, bubbelpooler och upplevelseduschar.
Familjesöndag på Storsjöbadets relax

Visit Östersund
6 Okt 2017
Arena/Plats: Storsjöbadet Kategori: Övriga evenemang
Tid: 16:00
Gör som i Tyskland, basta och bada spritt språngande naken. njut av sköna aufguss och bad utan badkläder. Damer och herrar från 18 år är välkomna.
Textilfrei på Storsjöbadets relax
Visa alla föreställningar/tillfällen

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!