Meny

VårRuset i Östersund

Område: Östersund
Arena/Plats: Badhusparken
Kategori: Sport
Datum: Onsdag 13 jun 2018

VårRuset, ett motionslopp för tjejer. Gå, jogga eller spring 5 km i din egen takt med eller utan tidtagning. Låt VårRuset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. VårRuset är ett lopp för alla tjejer - gammal som ung, nyss uppstigen ur soffan som riktigt vältränad.

Första start 19.00.VårRusets evenemangsområde vid Storsjön (norr om Badhusparken) är en riktig festplats.Vår duktiga diskjockey spelar musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller och gästas av någon lokal artist från scenen. Alla VårRusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar m.m.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Jun
Onsdag 13 jun 2018 19:00 - 00:00 Badhusparken

Snabbfakta

Arrangör
Vårruset, Trångsvikens IF

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Anmälningsavgiften för en löpare är 225 kr i Fun Run-klassen och 325 kr i Tidtagningsklassen. Du kan anmäla en eller flera grupper på sex löpare. Varje lag med sex deltagare bjuds på picknick av Coop. Självklart kan du också anmäla dig som individuell löpare.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 378 meter
Hotell i centrala Östersund.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 359 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 307 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 13 jun 2018 19:00 - 00:00 @ Badhusparken
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!