Storsjön Runt 2017

Område: Östersund
Arena/Plats: Östersund
Kategori: Sport

Det råder cykelfeber i Sverige och i sommar arrangeras Storsjön Runt för 51:a gången. Storsjön runt är ett anrikt cykellopp som lockar cyklister från både Norge och Sverige. Med start och mål i Östersund för de tre olika sträckorna runt Storsjön, bjuds cyklisterna på en bana som går genom en av Sveriges vackraste bygder med utsikt över fjäll och vatten. Storsjön runt är otroligt stolta över är att som första cykellopp i Sverige erbjuda möjligheten att anmäla sig till vår Elcykel-klass. Anmäl dig och njut av alla fördelar din elcykel elbjuder! Med hjälp av ren energi kan deltagarna njuta av alla vackra vyer och pigg och fräsch gå i mål.
Med start och mål vid Östersunds Curlinghall (Gunder Häggs väg 5) för två olika sträckor bjuds cyklisterna på en bana som går genom en av Sveriges vackraste bygder med utsikt över fjäll och vatten.
Två sträckor med start och mål i Östersund lördag den 22 juli 2017
220 km start kl 08:00 och 80 km start kl 09 .00
Elcykelklass 80km start kl10.00

Anmälan och mer info finns på www.storsjonrunt.se

Snabbfakta

Arrangör
Storsjön Runt

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Pris 220 km kostar 595 sek 80 km kostar 350 sek 80 km Elcykelklass kostar 350 kr
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 89 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 125 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 177 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 22 jul 2017 08:00 - 08:00 @ Östersund
  • Lör 22 jul 2017 09:00 - 09:00 @ Östersund
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!