Thomas Di Leva - Hjärtat vinner alltid

Område: Östersund
Arena/Plats: Stora kyrkan
Kategori: Musik
Datum: Söndag 2 apr 2017

”Det kommer att bli en ljusfylld kärlekskonsert där jag framför mina låtar med sagolika arrangemang och kyrkokör. En kväll tillsammans i hjärtats möte. Du och jag är miraklet. Vi ses på turnén.” /Ljus & Kärlek* Thomas

Thomas Di Leva – Rymdblomman från Gävle, är en av svensk pophistorias mest kända artister och låtskrivare.

Med flera klassiska svenska hits somn”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” och många andra på sitt samvete är DiLeva både känd och omtyckt trots (eller kanske tack vare) att han alltid gått sin egen väg, ofta mot strömmen.

De tidlösa texterna tar med enkla ord upp djupa frågeställningar som meningen med livet och ”Vad är frihet?”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara och hans kärleksfulla uppenbarelse inspirerar och fyller oss med kärlek, hopp, gemenskap och tro.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Apr
Söndag 2 apr 2017 18:00 - 00:00 Stora kyrkan

Snabbfakta

Arrangör
Monarch Music

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)63 701 17 00
Webbsida
http://www.nortic.se/tickets/event/12412

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
320 kr. Förköp hos Visit Östersund och www.nortic.se. Ledsagare till rullstolsburen gratis entré. Begränsat antal. Barn under 13 går in gratis i målsmans sällskap. De behöver ingen biljett och är inte garanterade sittplats. Är kyrkan fullsatt får barnen sitta i målsmans knä. Konserten pågår i ca 70 minuter utan paus. Insläpp kl 17.15.
Hotell

Scandic Östersund City

Avstånd: 417 meter
Scandic Östersund City ligger centralt i Östersund, 9 km från flygplatsen. Härifrån kan du utforska denna charmiga stad omgiven av vacker natur och belägen intill Storsjön. Gott om aktiviteter året om och ett fint utbud av caféer, restauranger och butiker.
Hotell

Hotell Älgen

Avstånd: 314 meter
Välkommen till oss på Hotell Älgen! Hotellet ligger i Östersunds centrum nära till shopping och nöjen. Det är ca 100 m till järnvägstationen. Vår frukostbuffé innehåller det mesta man önskar av en hotellfrukost, vi är stolta över den.
Hotell

Hotell Jämteborg

Avstånd: 428 meter
Centralt och prisvärt. Trevliga rum med bra standard, kaklade badrum/golvvärme, hårtork. I rumspriset ingår frukostbuffé, parkering, bredband, kabel TV/filmkanaler, bastu, biljard. Må-to ingår kvällens middag, gäller ord pris september tom maj.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 2 apr 2017 18:00 - 00:00 @ Stora kyrkan
OK

Karta

Tågstation
  • Tågstation C,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!