Meny

Jamtlidagen

Område: Visit Östersund
Arena/Plats: Jamtli
Kategori: Övriga evenemang

Välkommen till Jamtlis årliga öppet hus-dag där alla bjuds in bakom kulisserna på museet för att gå på upptäcktsfärd i våra föremåls- och rekvisitamagasin, träffa byggnadsvårdare, arkeologer, djurskötare och många andra i vår personal.

Årets Jamtlidag vill i anslutning till pågående projekt särskilt lyfta fram konst och hantverk. Konsten får särskild plats för att blicka framåt mot öppnandet av Nationalmuseum Jamtli 2018. Hantverkstemat ansluter till Trä- och traditionshantverk – ett pågående viktigt EU-projekt.
Jamtlidagen är också en del av den europeiska Kulturarvsdagen som i år fokuserar brett på natur- och kulturarv – miljöer med möjlighet! Jamtli och våra samarbetsparter passar väl in här. Tillsammans bjuder vi på konst, ullvandring, slöjd, arkeologi, byggnadsvård, filmverkstad och mycket annat…

Missa inte denna aktivitetsfyllda dag för stor och liten!

Snabbfakta

Arrangör
Jamtli

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 1 km
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 791 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 985 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 10 sep 2017 11:00 - 17:00 @ Jamtli
OK

Karta

Attraktion
  • Jamtli,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!