Musikschlaget 2017

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Musik
Datum: Lördag 27 maj 2017

För första gången arrangeras en av Musikschlagets deltävlingar i Östersund. Musikschlaget är en musiktävling i melodifestivalanda för musiker och artister med funktionsnedsättningar.

Kom och se och lyssna till de tävlande som gör upp om en finalplats i Musikschlagets riksfinal den 11 november 2017. Vi lovar er en spännande och känslofylld eftermiddag på OSD. Välkommen!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Maj
Lördag 27 maj 2017 15:00 - 17:00 OSD

Snabbfakta

Arrangör
Bilda studieförbund

Kontaktinformation

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
80 kr (inkl avgifter). Förköp på Visit Östersund och www.tickster.com, inga gratis ledsagarplatser. Vid dörren 100 kr. Dörrarna öppnar 14.00, värdar från Bilda finns på plats och hjälper till om det är behov av särskild placering. Café/bar kommer att vara öppet.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 254 meter
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Best Western Hotell Ett är ett prisvärt och personligt hotell som ligger 2 km från Östersunds centrum. Här finns närhet till naturen samt skid- och motionsspår alldeles runt knuten.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Gästen, Multi Challenge

Avstånd: 789 meter
Året-runt öppet vandrarhem. 40 bäddar och ligger i anslutning till äventyrshuset Multi Challenge. 4-8 bäddar per rum. Gemensamt kök, dusch/wc, micro, tv, . kök. dusch/wc, micro, tv och internet wifi-zon. Handikappvänligt. Mataffär 100 meter från boendet. Bra bussförbindelser, 2 km till centrum.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 27 maj 2017 15:00 - 17:00 @ OSD
OK

Karta

Badplats
  • Storsjöbadet,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!