Kalas i Parken

Område: Östersund
Arena/Plats: Surfbukten
Kategori: Evenemang

Välkomna på Kalas i parken!

Ta med hela släkten, sätt er i gröngräset och njut av ett färgsprakande Kalas i parken! Akrobater, clowner och musiker i toppklass bjuder in till en cirkusfest för alla!

Fysisk komik, magisk magi, imponerande cirkuskonster och musik från världens alla hörn är ingredienserna i denna föreställning. Clownerna vänder uppochner på allt, inklusive sig själva för att kalaset ska bli ett riktigt kalaskalas! Efter föreställningen finns möjlighet att själv prova på lite egna trix!

Under dagen erbjuds också: Prova på kajak, prova på stand up paddleboard, slackline, longboard, studsmatta, skateramp, beachvolley, sola och bada eller bara chilla i surfkoja eller på chillbryggan.

Surfbukten Café är öppet

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Fri entré Bukten öppnar kl 12.00 och Clownshowen är mellan 14.00-15.00 Efter showen finns chans att prova på tillsammans med artisterna.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 824 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 728 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 844 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tis 27 jun 2017 12:00 - 17:00 @ Surfbukten
OK

Karta

Stad
  • Badhusparken/Vinterparken,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!