Johan Airijoki live at Jazzköket

Område: Östersund
Arena/Plats: Jazzköket
Kategori: Evenemang, Musik
Datum: Onsdag 30 aug 2017

Onsdagen 30/8 har vi på Jazzköket det GRYMMA nöjet att få presentera Johan Airijoki på scenen! I Johan Airijokis musik hörs Norrland. Sångaren och låtskrivaren från Malmberget har ett intensivt uttryck och en röst som skulle få en arena att kännas intim

Onsdagen 30/8 har vi på Jazzköket det GRYMMA nöjet att få presentera Johan Airijoki på scenen! I Johan Airijokis musik hörs Norrland. Sångaren och låtskrivaren från Malmberget har ett intensivt uttryck och en röst som skulle få en arena att kännas intim. EPn "Jag tror det handlar om att" skapades i samarbete med The Tallest Man On Earth och följdes upp av en turné med fullsatta konsertlokaler runt om i landet. Senaste soloplattan "Allting kommer att bli bra" möttes med jubel av både folk och fä och landets scener skriker efter mer!
Tänk er en lägereld i kraftiga minusgrader. Tänk er en trubadur som sjunger för att överleva. Där har ni Johan Airijoki!
Spelningen äger rum på Jazzkökets scen onsdagen 30/8 kl 21:30. Biljetten kostar 150:- och finns tillgänglig på Jazzköket och Saluhallen fr.o.m tisdag 8/8. Det här kommer att bli så fasansfullt grymt!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Aug
Onsdag 30 aug 2017 21:30 - 23:30 Jazzköket

Snabbfakta

Arrangör
Jazzköket

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
info@jazzkoket.se
Webbsida
http://jazzkoket.se/pa-scenen-event/

Prisinformation

Prisinformation
Biljetten kostar 150:- och finns tillgänglig på Jazzköket och Saluhallen fr.o.m tisdag 8/8.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 170 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 109 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

Avstånd: 148 meter
Vandrarhemmet Hjortronet ligger mitt i centrum, 2 min från gågatan, men ändå i ett lugnt område. 400m från järnvägsstationen. Det finns kök för självhushåll, 11 rum med dusch, wc, pentry och kabel-tv. (Inga våningssängar). Incheckning på Hotell Jämteborg

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 30 aug 2017 21:30 - 23:30 @ Jazzköket
OK

Karta

Busstation
  • Busstation,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!