Jazzköket presenterar: Mia Kempff Racing Team

Område: Östersund
Arena/Plats: Jazzköket
Kategori: Evenemang, Musik

Det blev ju en sådan himla succé sist så vi kör igen - plats på scen för Mia Kempff Racing Team!
Mia Kempff har ett långt förflutet inom svensk blues. Redan på 80-talet sjöng hon & spelade gitarr i Sky High. Sen fanns hon med på bas och sång i Little Jenny & The Blue Beans i nästan tio år. Dessutom spelade hon med Pugh Rogefeldt i flera år på 00-talet. Hon älskar fortfarande att spela blues.

Eftersom hon gärna vill ut och rejsa ibland har hon bildat sitt alldeles egna lilla RACING TEAM, ett nytt band med idel gamla rävar… Bakom trummorna finns bästisen från rytmsektionen i Blue Beans, Justina Lakin. På elgitarr och en hel del sång, gamla kompisen Peter Noresson. Livskamraten Jörgen Bergerstedt spelar slide och honkar munspel ibland. De har alla med sig sina respektive influenser och erfarenheter och kokar tillsammans en mustig gryta med köttiga gitarren och drivande groove. Egna låtar på svenska blandas med gamla favoriter från husgudarna Etta James, Willie Dixon & Howlin’ Wolf.
Lördag 19/8 kl 22:30.

Snabbfakta

Arrangör
Jazzköket

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
info@jazzkoket.se
Webbsida
http://jazzkoket.se/pa-scenen-event/

Prisinformation

Prisinformation
Fritt inträde.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 109 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 170 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Vandrarhem

Vandrarhemmet Hjortronet

Avstånd: 148 meter
Vandrarhemmet Hjortronet ligger mitt i centrum, 2 min från gågatan, men ändå i ett lugnt område. 400m från järnvägsstationen. Det finns kök för självhushåll, 11 rum med dusch, wc, pentry och kabel-tv. (Inga våningssängar). Incheckning på Hotell Jämteborg

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 19 aug 2017 22:30 - 00:30 @ Jazzköket
OK

Karta

Busstation
  • Busstation,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!