Meny

Sångworkshop med stjärntenoren Florian Voss

Område: Östersund
Arena/Plats: Gamla Teatern
Kategori: Musik
Datum: Söndag 8 okt 2017

Fjolårets succe är tillbaka!

Missa inte denna unika sångworkshop med operastjärnan och röstcoachen Florian Voss. Med sin egenutvecklade coachteknik lockar Florian Voss sångelever från hela världen. Bland hans elever finns allt från Broadwaystjärnor till glada amatörer, oavsett vilken nivå man befinner sig på så fungerar Florians teknik för att ta dig ett steg närmare din fulla potential som sångare.

Vi garanterar en oförglömlig kväll. Häng med oss och bli en bättre och gladare sångare! Kvällen avslutas med en kort operakonsert av Florian.

2014 grundade Florian Voss sin metod Voice, Body & Soul® som går ut på att bli medveten om vad som händer i kroppen när man sjunger eller lyssnar på musik. Det handlar om att hitta en inre balans så att man kan slappna av, bli av med stress och sjunga fritt utan inre spänningar. Både professionella- och badrumssångare vittnar om att med Florians metod har de utvecklat sin röst. Florian Voss coachar sångare i Europa och USA med sin Voice, Body & Soul-metodik, bland annat Broadwaystjärnor och samarbetar med Broadway Dreams Foundation. Florian är anställd vid Kungliga Operan.

– Deltagarna i dessa workshops får ta del av min metod som stärker både självförtroendet och utvecklar sången. Det är fantastiskt att leda dessa, de skapar sådan glädje, gemenskap och självförtroende hos deltagarna, säger Florian Voss.

Florian Voss är en internationellt erkänd tenor som uppträder i hela världen och han är också medlem i australienska crossovergruppen The Ten Tenors som gett konserter tillsammans med världsstjärnor som Celine Dion, Andrea Bocelli och Sarah Brightman.

Alla är välkomna att delta och inga förkunskaper krävs. Workshopen består av fem timmars sångcoachning i grupp tillsammans med Florian Voss och musiker.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Okt
Söndag 8 okt 2017 15:30 - 21:30 Gamla Teatern

Snabbfakta

Arrangör
Jämtlands musikskola

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
395 kr
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 247 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Scandic Östersund City

Avstånd: 80 meter
Scandic Östersund City ligger centralt i Östersund, 9 km från flygplatsen. Härifrån kan du utforska denna charmiga stad omgiven av vacker natur och belägen intill Storsjön. Gott om aktiviteter året om och ett fint utbud av caféer, restauranger och butiker.
Hotell

Paketerbjudande - Scandic Östersund City

Avstånd: 90 meter
Nyrenoverat förstaklasshotell med 126 rum (300 bäddar) mitt i centrum, nära till shopping. Konferens för upp till 100 personer. Högklassig restaurang med bistro & nöjen. Parkering & garage.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 8 okt 2017 15:30 - 21:30 @ Gamla Teatern
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!