Meny

Viktoria Tolstoy Quartet

Område: Östersund
Arena/Plats: Movitz (GIII/Plaza)
Kategori: Musik
Datum: Torsdag 9 nov 2017

Viktoria Tolstoy sång
Krister Jonsson gitarr
Mattias Svensson bas
Rasmus Kihlberg trummor

Mångsidiga Viktoria Tolstoy, efter många år åter på besök hos Jazz i Jemtland i det ”lilla formatet”. Hon är sedan länge etablerad som en av de ledande rösterna på dagens jazzscen – kristallklar och vibrerande, ibland vild, aldrig helt tam. När Viktoria Tolstoy sjunger en sång så är det inte enbart en tolkning; hon formar och gör den alltid till sin egen. Helt orädd kastar hon sig mellan genrer och är en mästarinna på att fånga kärnan i allt hon tar sig för. En färgstark sångerska och begåvad artist som toppar sig själv varje gång hon äntrar en scen, utkom nyligen med en ny uppmärksammad skiva Meet Me At The Movies.

Krister Jonsson, respekterad, och lovordad gitarrist som vi minns bl.a. från fina konserter med Linda Pettersson. Mattias Svensson, har spelat med Jan Lundgren i många år och är en av de mest lysande och efterfrågade basisterna i sin generation med ett unikt sound. Listan på artister som trummisen Rasmus Kihlberg jobbat ihop med förutom Victoria är både brokig och lång; Tom Jones, Titiyo, The Cardigans, Arne Domnerus, Tomas Ledin, Toots Thielemans, Lill-Babs m.fl. Något av en musikalisk kameleont.

Välkommen att uppleva livemusik av högsta kvalitet med professionella musiker i ett mycket varierat konsertprogram.

Lyssna och se gärna på vår hemsida jazzijemtland.se

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Nov
Torsdag 9 nov 2017 19:30 - 21:30 Movitz (GIII/Plaza)

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Entré 250:-, Medlemmar 200:-, Studerande/ungdom 100:- Förköp: Visit Östersund (Turistbyrån) och på www.jazzijemtland.se
Hotell

Scandic Östersund City

Avstånd: 6 meter
Scandic Östersund City ligger centralt i Östersund, 9 km från flygplatsen. Härifrån kan du utforska denna charmiga stad omgiven av vacker natur och belägen intill Storsjön. Gott om aktiviteter året om och ett fint utbud av caféer, restauranger och butiker.
Pensionat

Pensionat Svea

Avstånd: 161 meter
Charmigt trivsamt hemtrevligt pensionat mitt i Östersunds centrum. 300 m från järnvägsstationen. Alla rum har kabeltv, gratis parkering, gemensmat kök för självhushåll. Reception och frukostbuffé på Hotell Jämteborg.
Hotell

Paketerbjudande - Scandic Östersund City

Avstånd: 5 meter
Nyrenoverat förstaklasshotell med 126 rum (300 bäddar) mitt i centrum, nära till shopping. Konferens för upp till 100 personer. Högklassig restaurang med bistro & nöjen. Parkering & garage.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 9 nov 2017 19:30 - 21:30 @ Movitz (GIII/Plaza)
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!