Meny

Östersunds FK - FK Zorja Luhansk

Område: Östersund
Arena/Plats: Jämtkraft Arena
Kategori: Sport
Datum: Torsdag 23 nov 2017

Framgångssagan Östersunds FK har tagit sig hela vägen genom kvalet och in i Europa Leagues gruppspel. Upplev Europa Leaguefotboll på hög nivå när ÖFK välkomnar FK Zorja Luhansk i gruppspelet till Jämtkraft Arena!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Nov
Torsdag 23 nov 2017 19:00 - 21:00 Jämtkraft Arena

Snabbfakta

Arrangör
Östersund FK

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Köp din biljett via ostersundsfk.se ICA MAXI i Ösersund bjuder dig på bussen till ÖFK:s alla hemmamatcher i Allsvenskan och Europaligan resten av säsongen. Bussen (Linje 14) avgår från Centrum (hållplatsläge B) till Jämtkraft Arena 60 minuter och 40 minuter före matchstart. Tillbaka till Centrum: Bussen avgår från Jämtkraft Arena till Centrum 10 minuter och 30 minuter efter matchslut. Ett samarbete mellan: ICA MAXI ÖSTERSUND - NETTBUSS STADBUSSARNA – ÖSTERSUNDS FK
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 2 km
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 2,1 km
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Vandrarhem

Östersund/Ledkrysset, STF Vandrarhem

Avstånd: 2 km
Mitt i centrala Östersund där vägar och människor möts ligger STF Östersund Ledkrysset - ett vandrarhem som erbjuder boende som passar alla plånböcker och komfortkrav. Vi har inrett vårt vandrarhem som en fjällstation och har fyllt varje vrå med fågelsång, vattenfall och fjällbjörkar. Välkomna!

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 23 nov 2017 19:00 - 21:00 @ Jämtkraft Arena
OK

Karta

Arena eller träffpunkt
  • Skidstadion,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!