Meny

Mattias Alkberg

Område: Östersund
Arena/Plats:
Kategori: Musik
Datum: Fredag 13 okt 2017

Liveklubben Corazon rör på sig, efter ett tags återhämtning och en liten återkomst med Franska Trion i våras så är tanken att vi nu mer regelbundet ska arrangera grymma livekonserter och klubbkvällar i Östersund i samarbete med Sensus Östersund. Nystart och rivstart!

Vi är stolta att presentera en av våra absoluta favoritartister Mattias Alkberg på Restaurang Temperance fredagen den 13/10.
Mattias Alkberg har precis släppt nytt material med låten " Obeskjuten " https://www.youtube.com/watch?v=AuGr6XXcc9A.
Nya fulllängdaren " Åtminstone Artificiell Intelligens " släpps den 15/9

Lokal support är Jomount , som senast gjorde succé under Yran.

Entré från 20:00
Gig startar vid 21:00

Efter spelningarna bjuder vi upp till klubb, fest o dans med låtarna du alltför sällan får höra när du är ute.

Mattias Alkberg är född 1969 och bosatt i Luleå. Han är låtskrivare, artist och författare. Varje år ger Alkberg ut minst ett nytt album eller bok, och han är nästan alltid aktuell för turné. Åtminstone artificiell intelligens är Mattias Alkbergs typ tjugoåttonde album, ungefär det elfte i eget namn. En välproducerad popskiva av klassiskt snitt. Soundmässigt befinner den sig i samma värld som sina tidigare album “Anarkist” och “Ditt hjärta är en stjärna”. Mattias Alkberg:

- Musikaliskt har jag tänkt att det nya (för mig) vore att göra något gammeldags. Åtminstone artificiell intelligens alluderar därför på musikhistorien i stort, framförallt en viss sorts mjuk och kommersiell rock från sent 60-tal till tidigt 80-tal, men även till min egen historia, musikalisk såväl som privat.

Skivan är inspelad i Svenska Grammofonstudion med Ola Gustafsson som producent (bl a Melissa Horn, Lars Winnerbäck). Andra genier, utöver det fasta bandet, som medverkar är bland andra Amanda Werne (Slowgold) och Conny Nimmersjö (Bob Hund). Och som alltid är texterna centrala. Albumet är fullt av idédriven lyrik med poetisk precision, ackompanjerade av tydliga melodier.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Okt
Fredag 13 okt 2017 21:00 - 20:00  

Snabbfakta

Arrangör
Sensus och Club Corazon

Prisinformation

Prisinformation
Biljetterna kostar 250:- och dem skaffar ni på WeSC Östersund-butiken & Hamm & Nilsson Musik AB. ( WeSC kommer att ha stängt någon vecka under perioden för ombygge o nystart av företaget Inlandet)

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 13 okt 2017 21:00 - 20:00 @
OK

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!