Meny

After Work - Arkivet i Östersund

Område: Visit Östersund
Arena/Plats: Jamtli
Kategori: Evenemang, Föreläsning
Datum: Torsdag 16 nov 2017

Historiska föreläsningar

16 November: "Hon har talang - Tyvärr"
Medverkande: ChristinaG. Wistman

Dessa ord yttrades över Hanna Hirsch-Pauli, som föddes 1864, samma år som Kungliga Akademien för de Fria Konsterna öppnade delar av sina utbildningar också för kvinnor. Vi reflekterar över villkoren för konstnärligt skapande och hur olika de sett ut beroende på om konstnären varit man eller kvinna. Kvinnor, konst och skapande är den minsta gemensamma nämnaren och trådarna dras fram till vår tid.

Under hösten arrangerar Arkivet i Östersund i samarbete med Jamtli historiska föreläsningar. Varje torsdag till och med den 7 december har du möjlighet att uppleva dessa föreläsningar med olika historiska inslag. Föreläsningarna äger rum på Jamtli i Rentzhogsalen och sänds även via storbildsskärm till övriga delar av länet. För att hitta din närmsta lokal se hemsida. Biljetter delas ut i Jamtlis reception med start kl 11:45, insläpp sker 12:45 och föreläsningen startar klockan 13:00.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Nov
Torsdag 16 nov 2017 13:00 - 14:00 Jamtli

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Gratis
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 1 km
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 985 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 791 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 16 nov 2017 13:00 - 14:00 @ Jamtli
OK

Karta

Attraktion
  • Jamtli,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!