Meny

Treitlerkvartetten

Område: Östersund
Arena/Plats: Gamla kyrkan
Kategori: Musik
Datum: Onsdag 8 nov 2017

Klassisk musik i Gamla kyrkan!

Treitlerkvartetten är en ung svensk stråkkvartett med passion att sprida den rika kvartettrepertoaren till en bredare publik.

De fyra musikerna träffades på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och efter studier i Salzburg, USA och Skottland återförenades de i Stockholm 2012 för att fördjupa sig i kvartettrepertoaren.
Sedan dess har de gjort uppmärksammade framträdanden vid festivaler runtom i Sverige såsom Musik vid Siljan, Kammarmusikfestival i Allhelgonakyrkan och Kammarmusik i Vintertid. De har även framträtt utomlands i bl.a. Finland, USA, England och Italien.

Treitlerkvartetten:Treitlerkvartetten
Oscar Treitler – violin
Caroline Waldemarsson-Treitler – violin
Jonna Inge – viola
Emma Beskow – cello

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Nov
Onsdag 8 nov 2017 19:30 Gamla kyrkan

Snabbfakta

Arrangör
Klubb SAM i samarbete med Musik Västernorrland, Kulturrådet, Östersunds kommun, TeloGott, Frejas bakeri och Studieförbundet Vuxenskolan.

Kontaktinformation

E-postadress (Arrangör)
info@klubbsam.se
Webbsida
http://klubbsam.se/

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter finns hos Visit Östersund och på tickster.com Entré i dörren: 150 kr / 100 kr (stud) Förköp via Tickster och Visit Östersund: 120 kr / 80 kr (stud) Medlem i klubb SAM: 20 kr rabatt
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 86 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 180 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 134 meter
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Ons 8 nov 2017 19:30 - 19:30 @ Gamla kyrkan
OK

Karta

Centrum
  • Stortorget,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!