Meny

Stora inspirationsdagen

Område: Östersund
Arena/Plats: OSD
Kategori: Föreläsning
Datum: Måndag 27 nov 2017

En utbildningsshow utöver det vanliga!

Möt en stjärnkavalkad av superduktiga inspiratörer i en färgsprakande utbildningsshow. Ni kommer att få mycken kunskap och samtidigt skratta hejdlöst. Friska, nöjda och motiverade individer bygger sunda relationer, företag och organisationer.
Under hösten har vi varit runt med Inspirationsdagar i ett flertal svenska städer. Det var utsålda hus på samtliga orter och flera hundra personer blev utan biljett. Vi blev rosade med stående ovationer, skrattsalvor och jubel som aldrig ville ta slut.
En dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller. Belöna dina medarbetare, bjud in dina kunder eller unna dig själv ett inspirerande seminarium! Boka därför era biljetter till Stora Inspirationsdagen redan idag så ni garanterat har plats.

http://talarformedlingen.se/event/stora-inspirationsdagen-ostersund-2015/

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
27 Nov
Måndag 27 nov 2017 09:00 - 16:00 OSD

Prisinformation

Prisinformation
Biljettbokning på : www.ekvilibrium.se / 08-663 06 80 / bokningar@ekvilibrium.se I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe m dopp, utlottning mm.
Hotell

Scandic Östersund Syd

Avstånd: 254 meter
Svanen-märkta Scandic Östersund Syd är beläget söder om Östersund. Det är nära till Odenskogs industriområde och Multichallenge - Sveriges största äventyrsanläggning. Gångavstånd till OSD/Folkets Hus och Storjöbadet. 12 km från Åre/Östersunds flygplats.
Hotell

Paketerbjudande Scandic Östersund Syd

Avstånd: 238 meter
Bo 3 nätter och betala endast för 2 nätter.
Hotell

Best Western Hotell Ett

Avstånd: 1,6 km
Best Western Hotell Ett är ett prisvärt och personligt hotell som ligger 2 km från Östersunds centrum. Här finns närhet till naturen samt skid- och motionsspår alldeles runt knuten.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 27 nov 2017 09:00 - 16:00 @ OSD
OK

Karta

Badplats
  • Storsjöbadet,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!