Meny

Trollkarlen från Oz

Område: Östersund
Arena/Plats: Storsjöteatern
Kategori: Teater/Fars/Musikal
Datum: Måndag 14 maj 2018

Glada Hudik-teatern är på avslutningsturné med sin tolkning av Trollkarlen från Oz och kommer för första gången till Östersund.

I den fria nytolkningen av L. Frank Baums Trollkarlen från Oz är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden - en värld fylld av homosexuella plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor. Dit anländer också Alice, som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.

I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger - att våga vara människa.

Den grammisbelönade musiken till föreställningen är specialskriven av Salem Al Fakir och Pontus de Wolfe.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Maj
Måndag 14 maj 2018 19:00 - 21:15 Storsjöteatern

Snabbfakta

Arrangör
Glada Hudikteatern

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetter släpps fredagen den 20 oktober på www.gladahudikteatern.se och Ticketmaster.se och hos Visit Östersund Pris/Entréavgifter: 635 kr inklusive serviceavgift.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 207 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 59 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 260 meter
Hotell i centrala Östersund.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Mån 14 maj 2018 19:00 - 21:15 @ Storsjöteatern
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!