Meny

ÖFK spelare bjuder på helkväll med samiska inslag.

Område: Östersund
Arena/Plats: Jamtli
Kategori: Övriga evenemang

Den 17 november kommer du kunna se ÖFKs spelare och medarbetare på Jamtlis stora scen. De kommer att bjuda på en helkväll med samiska inslag under konstnärlig ledning av rapartisten och aktivisten Maxida Märak.
Under året som har gått har ÖFKs spelare och medarbetare fått möjligheten att lära sig mer om samisk kultur. Kvällen kommer att bjuda på olika inslag från deras kulturella resa under året.

- Årets tema är att lära oss mer om minoriteter och urfolk, och deras historia, kultur och förhållanden. Vi har valt att fördjupa oss i den samiska kulturen för att därigenom öka vår kunskap, förståelse samt tolerans. Vi vill ta ställning både lokalt och nationellt, säger ÖFKs ordförande Daniel Kindberg.
- Jamtli har alltid varit engagerad i alla kulturella uttryck som finns i vår stora region. Samisk kulturhistoria är ett av många kärnområden på Jamtli. Det är extra spännande när vi kan skapa möten på Jamtli mellan den samiska kulturens särdrag med tusenåriga rötter och dagens högintensiva färskvara som ÖFK representerar säger Henrik Zipsane, VD Stiftelsen Jamtli.
Tidigare år har ÖFK utforskat konst, spelat teater, skrivit en bok och dansat Svansjön. Förra året arrangerade klubben en musikalisk manifestation i solidaritet för dem som just nu flyr genom Europa.

Graham Potters inbjudan:
Come to our show, it’s going to be fierce
INTREPIDATION and INSPIRATION when we’re done
Witness us out of our comfort zone
we promise you will not want to go home
It’s that time of year to see a different us
then we’re off to a match, by plane not bus
WE ALL LOVE AND APPRECIATE YOUR SUPPORT
You have made us feel like the Jamtli is a fort

Kontaktinformation

Prisinformation

Prisinformation
Biljetterna släpps onsdag den 25 oktober kl 12.00 och finns till försäljning på ÖFK-shopen, ostersundsfk.ebiljett.nu och Jamtli. Allt överskott går till Amnesty International som kämpar för urfolksrättigheter i många delar av världen och för samers rättigheter i Sverige.
Hotell

Hotell Zäta

Avstånd: 1 km
Hotel Zäta ligger mitt i centrala Östersund på den trevliga gågatan. Därifrån har ni en bekväm promenad till det mesta som Östersund har att erbjuda.
Hotell

Hotel Emma

Avstånd: 985 meter
Hotel Emma ligger på gågatan, mitt i stan. Nära till butiker, restauranger och nöjesliv. På gångavstånd kan du nå det mesta av vad Östersund erbjuder. Vi arbetar för att ge våra gäster en personlig service, hem-trevnad och komfort till ett rimligt pris.
Hotell

Clarion Hotel Grand Östersund

Avstånd: 791 meter
Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund. Vi är ditt förstahandsval bland hotell i Östersund! Här strävar vi efter liv och rörelse men har samtidigt utrymme för lugna affärsmöten eller vila.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 17 nov 2017 17:00 - 20:00 @ Jamtli
OK

Karta

Attraktion
  • Jamtli,

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!