Meny

Matriarkerna

Område: Övriga Jämtland
Arena/Plats: Birka Folkhögskola
Kategori: Evenemang, Musik
Datum: Söndag 10 dec 2017

Efter dundersuccén med Fäboland som spelat för utsålda hus över hela Sverige kommer nu uppföljningen från SARA PARKMAN och SAMANTHA OHLANDERS - MATRIARKERNA. Matriarkerna är duons debutplatta och på albumet har de bjudit in sina bästa traditionsbärare, hjältinnor och inspiratörer att gästa. På skivan hörs bland annat Lena Willemark, Susanne Rosenberg och Elliks Frisell m fl.
I samband med skivsläppet drar Sara & Samantha land och rike runt på releaseturné. Till varje konsert bjuds en lokal traditionsbärerska in från orten de spelar på att gästa konserten. Möten mellan generationer och diskussioner om tradition och tradering står som en stadig grund till skivan och så även till konserterna i samband med skivsläppsturnén.

Sara & Samantha har spelat tillsammans i över 9 år runt om i Sverige och Europa. 2015 var de nominerade till Årets Traditionsbärare på Folk- och Världsmusikgalan. 2016 var duon ute på turné med succéföreställningen Fäboland i samarbete med Riksteatern. 2017 är de än en gång nominerade vid Folk- och Världsmusikgalan som Årets Trad med föreställningen Fäboland. Sara & Samantha ser till att folkmusiken tar och får utrymme i nya sammanhang, vilket gör dem till pionjärer i Sveriges samtida kulturscenen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Dec
Söndag 10 dec 2017 19:00 - 20:30 Birka Folkhögskola

Prisinformation

Prisinformation
FÖRKÖP: 160 kr / 100 kr (stud) via Tickster och Visit Östersund BILJETTER I DÖRREN: 190 kr / 120 (stud) Medlemmar i Klubb SAM: 20 kr rabatt Barn under 13 år går gratis.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 10 dec 2017 19:00 - 20:30 @ Birka Folkhögskola
OK

Kundservice


Boka med oss

Vi hjälper dig hitta boende i Östersund. Hittar du inget ledigt boende på hemsidan, ring så hjälper vi dig!